Alla inlägg under januari 2015

Av Angelica - 1 januari 2015 11:07

Jag har tänkt att bara jag kommer igång å rör på mig och tränar regelbundet så kan jag både äta onyttigt och gå ner i vikt. Utan Shakes eller andra kosttillskott eller förbränningspiller.

Men så kom jag att tänka på när jag senast var smal och verkligen var på gymmet regelbundet utöver långpromenader i vardagen.
Hur åt jag då? Jo, sällan onyttigt och när jag var hemma hos familjen en helg eller över jul, inte kunde jag äta en massa onyttigt då utan att gå några kilon som jag sedan gick ner.

Inte heller var min kost fri från hjälpmedel, tvärtom provade jag i omgångar olika Shakes, bars och fettförbränningspiller.
Det var vad som krävdes för att fortsätta vara smal- hjälpmedel å strikt kost trots regelbunden träning.

Betyder detta att jag inte kan lyckas genom att gå min egen väg?
Inte kan ignorera folks råd om vad jag Inte får äta, vad jag Måste göra?

Kanske det. Å kanske inte.

Jag funderar över om jag ska ta och beställa VitalSlim igen, få mig en knuff. Kanske köpa äppelcidervinägerkapslar.

Jag vill verkligen komma ner på en bättre vikt där jag kan äta p-piller utan en skenande puls och där klädbutiker både har min storlek och allt faktiskt sitter rätt bra. Där jag inte ser en jobbigt rund mage å lår så breda att shorts eller kjol utan Leggins leder till skavsår. Där jag mår lite bättre helt enkelt.

Hur jag nu kan lyckas bryta lathetstrenden och allt sug efter chips och annat. Inte äta mina känslor eller utav uttråkan.

ANNONS
Av Angelica - 1 januari 2015 00:54

Mitt nyårslöfte är det samma som förra året: göra detta året till ett bättre än det förra. Å 2014 var bättre var än 2013. Garanterat bättre än 2012&2011.
Plus en massa annat jag vill, å bannemig ska lyckas med i år.

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se